Blogia
Pilar Bellés Pitarch: Enseñar y aprender, un juego que no acaba nunca... un cuento... una ocasión.

CULTURA A LA FIRA D’ART AND ROC 2019 AMB ELS CONTACONTES DE LA TXELL, ELS POEMES SOBRE CATARISME DE PILAR BELLÉS I L’ENTREVISTA I CANÇONS DE LA VIKIMEL

CULTURA A LA FIRA D’ART AND ROC 2019 AMB ELS CONTACONTES DE LA TXELL, ELS POEMES SOBRE CATARISME DE PILAR BELLÉS I L’ENTREVISTA I CANÇONS DE LA VIKIMEL

Amb una organització conjunta de l’Alternativa amb els veïns i veïnes del carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell el passat divendres 16 d’agost de 2019 va tenir lloc la Fira de l’Art and Roc, aquest any, més de vint artistes que van participar amb la seva obra. Entre ells Toni González, Berta Oromí, Bernat Manresa, Xavi Casals, Ramon Noguera, Anna Carmona, Rosa Nicolàs, Pilar Closa, Salvador Maura, Joan Ganyet, Mercé Garcia, Antònia Casanovas, Eduard Villaplana, Vicenç Viladés, Maria Bach, Maria Teresa Bonet, Maite Jou o Uskpirineus.

A les sis de la tarda, va hi haver conta contes amb la Txell. A les set, la Pilar Bellés de Castelló ens va explicar les seves  poesies sobre catarisme del seu llibre “Raymonde Piquier: una heroïna entre els càtars”. A tres quart de vuit Maite Jou va entrevistar a la Vickimel i aquesta gran cantant ens va encantar amb els seus treballs i del seu compromís com a cantautora en Català.

L’any que bé tornarem amb ganes amb una nova fira de l’Art and roc, molts artistes i moltes ganes de millorar i renovar-nos cada any. Donem les gràcies a tots els participants que van fer amena la tarda.

CULTURA EN LA FERIA DE ART AND ROC 2019 CON LOS CUENTACUENTOS DE TXELL, LOS POEMAS SOBRE CATARISMO DE PILAR BELLÉS Y LA ENTREVISTA Y CANCIONES DE VIKIMEL

Con una organización conjunta de la Alternativa con los vecinos y vecinas de la calle de los Canonges de la Seu d’Urgel el pasado viernes 16 de agosto de 2019 tuvo lugar la Feria del Art and Roc. Este año, más de veinte artistas que participaron con su obra. Entre ellos Toni González, Berta Oromí, Bernat Manresa, Xavi Casals, Ramon Noguera, Anna Carmona, Rosa Nicolás, Pilar Closa, Salvador Maura, Joan Ganyet, Mercé Garcia, Antonia Casanovas, Eduard Villaplana, Vicenç Viladés, Maria Bach, Maria Teresa Bonet , Maite Jou o Uskpirineus.

A las seis de la tarde, hubo cuenta cuentos con Txell. A las siete, Pilar Bellés de Castellón nos leyó sus poesías sobre catarismo de su libro "Raymonde Piquier: una heroïna entre los cátaros". A las siete y cuarenta y cinco Maite Jou entrevistó a  Vickimel. Esta gran cantante nos encantó con sus trabajos y de su compromiso como cantautora en Catalán.

El año que viene volveremos con ganas con una nueva feria del Art and Roc, muchos artistas y muchas ganas de mejorar y renovarnos cada año. Damos las gracias a todos los participantes que hicieron amena la tarde.

 

0 comentarios