Blogia
Pilar Bellés Pitarch: Enseñar y aprender, un juego que no acaba nunca... un cuento... una ocasión.

PRIMER, DE COMPRES; DESPRÉS A SOPAR...

PRIMER, DE COMPRES; DESPRÉS A SOPAR...

 

De tant en tant als nostres xicotets i xicotetes els agrada anar a l’hamburgueseria, pujar als tubs, als cotxets, als bota-bota… i contar-ho després. En cas de no haver estat mai, sempre tenim el recurs d’imaginar-se un dia de compres amb la família  que acabe anant a sopar al seu lloc favorit, i fer una història com aquesta.

 

Era una vegada una raboseta a la qual li agradava molt anar a l’hamburgueseria perquè a més de menjar li donaven un joguet amb el menú. A més, en acabar de menjar el papà i la mamà la deixaven entrar als jocs infantils que hi havia a la part de darrere de l’establiment: tubs, boles, bota-bota, etc.

 

 Un dia de vesprada, el papà, la mamà i la raboseta se’n van anar de compres a la ciutat.  Encara que molts dies la raboseta es marejava al  viatjar amb cotxe, aquell dia no es va marejar  ni va vomitar perquè tenia la il.lusió que anirien a sopar a la seva hamburgueseria preferida.

 

No va ser fàcil per als pares comprar tot el que necessitaven ja que buscaven uns recanvis  difícils de trobar i, a més a més, els havien donat l’adreça equivocada. Després de caminar molt, la raboseta estava sense forces per a caminar i va haver de pujar al bracet del papà rabosot. Les hores de voltar tendes se li van fer molt llargues a la raboseta. Encara que es van voltar tota la ciutat, els papàs van tenir sort i van poder comprar tot el que necessitaven.

 

En acabar de comprar estaven tots tres cansats i famolencs i... li pareixia impossible després d’estar tant de temps de tendes!... ja estaven davant de l’hamburgueseria. Van entrar. La raboseta va demanar les seves mandonguilles de pollastre  preferides, les seves patates i la seva aigua. El papà es va demanar una hamburguesa i ma mamà una ensalada. S’ho van menjar. En acabar li van donar permís per a jugar. La zona de jocs infantils estava plena . De tant en tant saludava als pares que l’observaven des de la taula.

 

Van estar més d’una hora saltant, jugant, corrent i escalant pels tubs i pegant voltes als volants dels vehicles. S’ho va passar pipa amb tots els menuts i menudes  que hi havia. Els papàs van començar a cridar-los per anar-se’n. La raboseta, només pujar al cotxe es  va   quedar profundament dormida. Havia sigut un dia complet.

 

0 comentarios