Facebook Twitter Google +1     Admin

Se muestran los artículos pertenecientes a Marzo de 2010.ACÍ HO TENS TOT SOBRE CONTES PLURILINGÜES LOE

Aquesta col•lecció de contes us pot ser molt útil tant a l’Educació Infantil com als / les especialistes d’anglés en el vostre treball dins del programa Plurilingüe de la LOE.
TELLING A TALE /
CONTEMOS UN CUENTO /
CONTEM UN CONTE
Autora: Pilar Bellés Pitarch
Col•lecció de contes plurilingües per a E. Infantil 4 i 5 anys adaptats als CENTRES D’INTERÉS de l’Educació Infantil:
Escola, família, casa, Nadal i joguets, el cos i l’hivern, la roba, els aliments, la Pasqua, els animals, l’estiu i les vacances.
null

Altres títols:

1. Com fer alumnes creatius? (Col.lecció de contes plurilingües per desenvolupar la creativitat i, a la vegada, treballar valors). Hi ha contes per a cada nivell, des de l’Infantil a tercer cicle de Primària.
null

2. Contes plurilingües per treballar valors i per a dies especials (Dia la Pau, dia de l’arbre, Halloween…). null

3. No deixes que cresca sense la màgia dels contes… segons el que vols transmetre, tria un conte i… conta-li’l. (Recull de contes d’altres publicacions).null


HO POTS TROBAR EN FORMAT LLIBRE

Distribuidora Bubok: http://pilarbellespitarch.bubok.com

Distribuidora Lulu: http://stores.lulu.com/bellespitarchathotmaildotcom

Pilar Bellés, llicenciada en filologia anglesa i professora d’anglés en EI i EP ha creat aquestos contes per donar resposta a les necessitats que se li han presentar en la seves aules d’Educació Infantil 4 i 5 anys. Ara vol compartir-los amb tots vosaltres amb el desig que la màgia d’aquestos contes arribe a tots els xiquets i xiquetes i amb totes les llengües. Així, en EI s’integraran les tres llengües del currículum.
En cada llengua la autora inclou una aplicació didàctica del conte. Es pot utilitzar un mateix conte en les tres llengües oficials però en cada llengua treballarem uns aspectes diferents i així hi haurà transferència entre les llengües.
A través dels contes desenvoluparem la creativitat i treballarem valors en totes les llengües de currículum. És el que ens demana la societat actual.

25/03/2010 23:02. Pilar Bellés Pitarch #. sin tema No hay comentarios. Comentar.


Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris